Produkter - ZO Skin Health

Hässlökliniken är stolta att kunna presentera produktutbudet från ZO Skin Health, Dr Zein Obagis sortiment för konsumentprodukter. 


ZO Skin Health – är du redo för en förändring?

Från 30 års ålder går cellförnyelsen långsammare och huden börjar åldras – något som orsakar fina linjer och rynkor, slapp hud, mörka fläckar och en ojämn hudton. För att ”väcka” cellerna så att det kan fungera normalt igen, krävs stora mängder aktiva ingredienser – som ren retinol, avancerade peptider och verksamma antioxidanter.


Det är här Dr. Obagi kommer in i bilden. Hans mångåriga erfarenhet med att skapa hudprogram som faktiskt fungerar, har han använt till att utveckla ZO® Skin Health, med målet att ”väcka” hudcellerna. För Dr. Obagi är retinol en nyckelingrediens. Detta för att retinol är den enda topiska ingrediensen som vetenskapligt bevisat ger kraftiga anti-aging fördelar. Även de fuktighetsbevarande krämerna innehåller retinol, de bevarar inte enbart fukten i huden utan har även en stimulerande effekt. ZO ® Skin Health är ett helhetsanpassat hudprogram som använder sig av höga koncentrationer och aktiva ingredienser. Formuleringen är kraftfull! För ska du bekämpa åldrandet ska du välja bland det bästa som finns.

ZO Skin Health program 

Dr Zein Obagi

För över 35 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «hudhälsa» och utvecklade samtidigt behandlingar och krämprogram som bidrog till att skapa en frisk hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska krämer och behandlingar.


Dr. Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar som kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka dina behov av god hudhälsa.

Produkter

Rengöring

OFFECTS® EXFOLIATING CLEANSER

Oljefri rengöring som reducerar talg och tar bort döda hudceller.
Rengöring är viktigt för alla hudtyper, men för en fet eller orenhet hud är det extra viktigt. Nyckeln för att komma till rätta med en fet hud är att varsamt avlägsna döda hudceller där bakterier frodas och reducera överskotts talg.
ZO ® Exfoliating Cleanser gör allt detta och mer där till genom att återfukta och förnya huden, neutraliserar fria radikaler och är berikad med antioxianter.

OFFECTS® HYDRATING CLEANSER

Rengör huden skonsamt från smuts utan att verka uttorkande.
Offects® Hydrating Cleanser bevarar fuktigheten med panthenol som lindrar och reparerar huden. Allantoin bidrar till att ta bort döda hudceller och stimulera cellförnyelsen.
Detta är en behaglig rengöringskräm som återuppbygger hudens naturliga fuktbarriär

Aktivera

2

OFFECTS® TE-PADS ACNE PORE TREATMENT

Kontrollerar talg och akneutbrott samt avlägsnar döda hudceller
Hög talgproduktion kan bidra till hudproblem så som kvisslor, pormaskar och förstorade porer. Offects® TE-Pads innehåller 2% salicylsyra som reducerar talg och ökar exfolieringen av döda hudceller som täpper igenom porerna. Den innehåller även växtextrakt som reducerar och lindrar irriterad hud.

OFFECTS® EXFOLIATING POLISH Avlägsnar döda hudceller och talg
Runda magnesiumkristaller exfolierar bort döda hudceller och ger huden en renare, slätare och jämnare yta. Detta gör att aktiva ingredienser kan penetrera lättare in i huden och verka mer effektivt. Dessutom kommer antioxidanter som A-, C- och E-vitamin ge ett kraftfullt skydd mot fria radikaler orsakat av bl.a. sol, föroreningar och stress.

Stimulera

3

C-BRIGHT 10% VITAMIN C SERUM – Ger en potent dos av ren C-vitamin som ger lyster och förbättrar hudens struktur.
Hjälper till att skapa en jämnare hudton och förebygger formationen av nytt pigment. Har en bevisad effekt att hämma pigmentbildningen med 80% tack vare C-vitamin ester.

Formulan är helt vattenfri och den självaktiveras vid kontakt med huden.

 • 10% Askorbinsyra exfolierar ytligt pigment och ger en jämnare hudton
 • C-vitamin ester reducerar bildandet av nytt pigment
 • Stimulerar kollagenproduktionen
 • Ger ett kraftfullt antioxidantskydd

OSSENTIAL ® BRIGHTALIVE 

En innovativ formula helt utan retinol som ljusar upp pigmenteringar.
Med hjälp av pigmenthämmande ingredienser och papain reducerars pigmenteringar utan att skapa irritation.
Dessutom inehåller Ossential Brightalive DNA-reparerande och barriärstärkande  ingredienser för att kunna passa alla hudtyper.
Den innehåller även ett 12-timmars antioxidant komplex som skyddar huden mot fria radikaler.
Passar gravida och ammande som lider av pigmenteringar.

BRIGHTENEX 0,25% 

Återuppbygger, ljusar upp och upprätthåller en frisk och stark hud med en unik blandning av ingredienser:

 • 0,25% retinol och Ascorbic Acid-2 Glucoside stärker huden och jämnar ut hudtonen
 • Ett flerstegs-system av pigmenthämmare bidrar till att ljusa upp hudtonen
 • Antioxidanter som förebygger framtida skador och minimerar ojämn hudton

OSSENTIAL® DAILY POWER DEFENSE

Ger daglig DNA-reparation och antioxidantskydd
Ossential® Daily Power Defense innehåller enzymer som förbättrar hudens förmåga till att reparera sig själv. Dessa speciella enzymer bidrar till att reparera skador orsakat av bl.a. UV-strålar och föroreningar.
Ossential® Daily Power Defense levererar en daglig mängd av retinol, enzymer och antioxidanter som gradvis frigörs för att reparera, skydda och stärka cellerna. Detta gör huden bättre förberedd för framtida skador.

OSSENTIAL® GROWTH FACTOR SERUM

Återuppbygger hudens funktion och elasticitet samt förbättrar en ojämn hudton.
För att bromsa åldrande och reparera huden använder Ossential® Growth Factor Serum två effektiva peptider tillsammans med retinol och aminosyror. Dessa ingredienser är kända för att stärka produktionen av kollagen som bidrar till att nedbrytningen av kollagen reduceras, vilket gör att hudens elasticitet återuppbyggs. Med Ossential® Growth Factor Serum upplevs huden yngre, med mer spänst, en jämnare hudton och färre fina linjer och rynkor.

OSSENTIAL® RADICAL NIGHT REPAIR

En effektiv och kraftfull anti-ageing kräm
Retinol bidrar till att återuppbygga hudens kollagen och anses som en av det mest effektiva ingredienserna för anti ageing. Ossential® Radical Night Repair innehåller 1 % retinol och bidrar till att minska synligheten av slapp hud, fina linjer och ojämn hudton. Resultatet blir en fastare och friskare hud. Ossential® Radical Night Repair används endast som en del i ett ZO Skin Health hudprogram som erhålls vid konsultation av en auktoriserad behandlare.

Lugna/Återfukta

4

OMMERSE® DAILY RENEWAL CRÉME

Lindrar, lugnar och ger näring till huden
Detta är en funktionell fuktighetskräm som gör mer än att bara bevara hudens fuktighet.
Ommerse® Daily Renewal Créme är fullproppad med retinol, kraftfulla antioxidanter och lindrande ingredienser som bidrar till att reparera hudbarriären.
Krämen passar bra för daglig användning och för dig med lite röd och irriterad hud.

OMMERSE® OVERNIGHT RECOVERY CRÉME

Djupverkande kräm som lindrar, lugnar och ger näring till huden
Medan du sover reparerar och regenererars hudens celler. Ommerse® Overnight Recovery Créme bidrar till att stärka dessa processer.
Retinol jobbar med att reducera fina linjer och rynkor, ceramider ger näring och lugnande ingredienser dämpar rodnad och irritation i huden.

Skydda

5

OCLIPSE® SUNSCREEN + PRIMER SPF 30

Skyddar huden och ger ett jämnt underlag för makeup.
Oclipse® har ett bredspektrat UVA och UVB-solskydd med fysikaliska filter som titandioxid och zinkoxid. I tillägg har den en lätt brun färg som passar bra som underlag för makeup. Med naturligt melanin, något som nordisk hud ofta har lite av, får du extra skydd mot både UV-strålar och fria radikaler. Om du bara ska göra en bra sak för din hud – använd solskydd.

OCLIPSE® SMART TONE SPF 50

Skyddar huden och anpassar sig efter hudens egen färg.
Oclipse® Smart Tone ger bredspektrat UVA och UVB skydd.  I tillägg skyddar den även emot skadliga HEV ljuset med hjälp av fraktionerat melanin. Eftersom vi vet att huden skadas av fria radikaler man tillsatt i Smart Tone ett 12 timmars antioxidantkomplex. Detta är en solkräm designat för att passa alla hudfärger med hjälp av färgpärlor som justerar sig till den skilda hudtonen.
ZO Oclipse Smart Tone SPF 50 har fått en «Seal of Approval» från Amerikanska Skin Cancer Foundation för sina skyddande egenskaper.

OCLIPSE® SUN SPRAY SPF 50
Ett bredspektrat UVA och UVB med SPF 50 i sprayform som är lätt att applicera och är vattenresistent i 80 minuter.
I tillägg innehåller den fraktionerat melanin som skyddar mot HEV-ljus som vi möts av varje dag.
Den återställer fukt och lipidbalansen i huden och skyddar med hjälp av ett 12-timmars antioxidant komplex mot fria radikaler.

OLLUMINATE ® INTENSE EYE REPAIR

Reparerar och stramar upp.
Ögonpartiet är generellt den första delen av ansiktet där åldrandet första syns. Olluminate® Intense Eye Repair innehåller stabiliserat retinol och avancerade peptider för att stärka huden och reducera fina linjer och rynkor. I tillägg innehåller den mica som kamouflerar och dämpar mörka ringar under ögonen.

OSSENTIAL® LASH ENHANCING SERUM 

Ger starkare, fylligare och längre fransar
Ossential ® Lash Enhancing Serum innehåller en effektiv blandning av peptider som förbättrar fransarnas längd och tjocklek.
Den stimulerar hårväxten och gör även fransarna mjukare och starkare.
Kan även användas till brynen.

ORASER® CORRECTING HAND AND BODY SCRUB

Exfolierar, mjukgör och behandlar kroppen.
Den ger både en kemisk och fysisk exfoliering med hjälp av salicylsyra och sockerkristaller.
Sheasmör, mango och safflower oil mjukgör och huden och efterlämnar en skön känsla.
Den innehåller även antioxidanter och antiirritanter för att skydda och ge en lugnande effekt på irriterad hud.

ORASER® NOURISHING HAND CRÈME 

Nya Oraser Nourishing Hand Créme är designad för att dra tillbaka ålderstecken på dina händer, morgon som kväll.
Retinol och olika enzymer reducerar synligheten av åldrande på händerna, den innehåller även uppljusande komplex som reducerar pigmenteringar.
En kombination av olika antioxidanter skyddar mot fria radikaler och bygger hudbarriären.

ORASER® BODY EMULSION PLUS

Med retinol, ceramider och mjukgörande ingredienser förbättras hudens textur, ton och fuktbalans.
En kombination av kraftfulla antioxidanter och enzymatisk exfoliering som skonsamt och effektivt mjukgör torra och grova områden på huden.
Resultatet blir en jämnare och mjukare hud.

PHASE I: DAGLIGT HUDVÅRDPROGRAM
Detta system är perfekt för de som inte har några tydliga ålderstecken som som önskar bevara en frisk hud.
Produkterna i detta kit bidrar till att skapa och bevara en frisk hud med ingredienser som retinol, speciella enzymer och antioxidanter. Det passar utmärkt för den dagliga hudvården. Innehåller praktiska storlekar på produkterna som är lätt att få med på resan.

PHASE II: ANTI-AGINGPROGRAM
ZO Skin Health Phase II passar bra till en hud som visar tidiga tecken på åldrande så som fina linjer och en ojämn hudton.
Detta anti-ageing program består av både rengöringsprodukter, skyddande dagprodukter och även ett aktivt nattserum. Ingredienserna är growth-factors, retinol, utvalda enzymer och antioxidanter.
Allt är noggrant sammansatt för att ge en friskare och mer välfungerande hud. Innehåller praktiska resestorlekar som är lätta att ta med på resan.

PHASE III: AGGRESSIVT ANTI-AGINGPROGRAM
Detta kit är för den hud som visar tydliga tecken på åldrande, såsom rynkor, slapphet, stora porer och en ojämn hudton.
ZO Skin Health Phase III innehåller höga koncentrationer av retinol som är speciellt utvecklat för att reducera fina linjer och rynkor, ojämn hudton samt att förbättra en grov och slapp hud.
Ett  skräddarsytt hudvårdsprogram sätts ihop hos en certifierad ZO-klinik.

ACNE PREVENTION AND TREAMTMENT KIT
Detta är det kit som är bäst lämpat för en person som lider av fet och oren hud. Det innehåller:

 • ZO Skin Health Offects Exfoliating Cleanser
 • ZO Skin Health Offects Exfoliating Polish
 • ZO Skin Health Offects Te-Pads
 • ZO Skin Health Offects Sulfur Masque

Alla dessa bästsäljande produkter är sammansatta för att bekämpa talg och ge en renare hud med mer lyster.

1

HÄSSLÖKLINIKEN

Vi är en privat vårdpartner med specialist-läkarmottagning i Mälardalen. Vi har avtal med regioner, med försäkringsbolag och tar emot direktbetalande patienter. 

KONTAKTA OSS


Adress: Flottiljgatan 67, 73122 Västerås

Email: info@hasslokliniken.se

Tel: 021-475 25 50

ÖPPETTIDER


Måndag - Fredag: 8-16

Lunchstängt: 12 - 13

Telefontid 

Måndag - Fredag: 7.45 - 9

Måndag - Torsdag: 13 - 15

TIDIGARE PLENT-KLINIKEN, NU HÄSSLÖKLINIKEN!

© Copyright. All Rights Reserved.